Om HelHund

Jag heter Ulrika Talts och driver HelHund sedan 2011. Jag är biolog och diplomerad hundfysioterapeut och har gedigna teoretiska kunskaper i fysiologi, anatomi, biokemi, cell- och neurobiologi. Jag har specialiserat mig och doktorerat inom det neurobiologiska området på Zoofysiologiska institutionen på Uppsala Universitet och jobbade därefter i 20 år med biovetenskaplig forskning och innovation i Uppsala, München, Lund och Köpenhamn.

Jag påbörjade min utbildning till hundfysioterapeut 2010 hos Equicare. Utbildningen innehöll terapeutisk basmedicin, teoretisk och praktisk utbildning i manuella terapier (massage och stretching), fysioterapeutiska behandlingsmetoder såsom elektroterapi, laser och vattenterapi (vattenlöpband, simning), psykologi, etologi och foder- och träningslära. 

Fritiden tillbringar jag med min make, våra två söner och förstås våra fyrfota familjemedlemmar; de dansk/svenska gårdshundarna Texas, Lady, Leija, Magne, Isa och Myran, och så katten Gimli förstås. Vi föder också upp dansk/svensk gårdshund i hemmiljö under kennelnamnet Hurrelvingens.

cimg5377.jpg

Massage

Vattenlöpband

Simning

Elektroterapi

Medicinsk ljusterapi

Vibrationsträning

Tränings- och friskvårdstips


HelHund på facebook

Gilla och följ vad som händer hos HelHund!

Tidsbokning  

Boka tid via https://helhund.bokamera.se/

Om du har några frågor ring, SMSa eller maila.

Tel: 0763-384814      

e-mail: ulrika@helhund.se