Simning

Simning är ett mycket skonsamt sätt att effektivt träna hundens kondition, rörlighet och styrka. Vid rehabilitering efter skada eller operation i rörelseapparaten är simning i många fall en passande metod för att ge hunden så bra förutsättningar som möjligt att kunna återgå till ett normalt och smärtfritt liv.

Rehabiliteringssim sker alltid tillsammans med personal. Friskvårdsim kan ske på egen hand efter att ett simkörkort är utfärdat. Flytvästar i alla storlekar finns för utlåning.

Poolen är 6 x 2.5 m med ett djup på ca 130 cm. Vattentemperaturen hålls på ca 24 grader. Reningen i poolen sker med ett saltbaserat system (Magnapool) och UV-ljus vilket minimerar användandet av klor. 

Simkörkort

För att kunna friskvårdssimma utan personal måste man genomgå en utbildning. Under dessa tillfällen går vi igenom låssystem, lokal och säkerhet och ser till att det fungerar med hunden/hundarna i poolen. Simkörkortet utfärdas först när vi bedömer att både hundar och ägare känner sig trygga med simningen och allt runt omkring. Pris: 650-1950 kr (1-3 tillfällen, 650 kr/gång) beroende på tidigare erfarenhet av simning.

Endast innehavare av simkörkort kan boka tid för självsim via vårt online-bokningssystem. Det går att boka tid för 30 eller 60 min simning. Denna tid innefattar simning och städning av poolområdet. Dusch före och efter simning går att göra utanför bokad tid vid poolen.

Priser hundsim

https://helhund.bokamera.se/

 

Även katter är välkomna till HelHund.

 

 

Massage

Vattenlöpband

Simning

Elektroterapi

Medicinsk laser

Vibrationsträning

Kinesiologitejpning

Tränings- och friskvårdstips


HelHund på facebook

Gilla och följ vad som händer hos HelHund!

Tidsbokning  

Boka tid via https://helhund.bokamera.se/

Om du har några frågor ring, SMSa eller maila.

Tel: 0763-384814      

e-mail: ulrika@helhund.se